Over PneuFood

PneuFood verkoopt pneumatische componenten voor de industriële markt op het gebied van pneumatiek en de voedingsindustrie, vandaar onze naam.
Wij voorzien onder andere de machinebouwer, technische groothandel en eindgebruiker van kwalitatieve producten en bieden zowel innovatieve als technische oplossingen.
PneuFood is onderdeel van de JKS Group; gespecialiseerd in voedings- en procestechniek. 

Door de specialisatie in pneumatiek en de techniek erachter, ligt de focus binnen PneuFood op de wens van de klant om samen tot een juist concept en relatie te komen.
De kennis binnen PneuFood is erg breed en door de jarenlange ervaring en sterke samenwerkingen met onze leveranciers, kunnen wij onze klanten de best passende oplossing geven met het juiste advies.

Om je een nog beter beeld te geven van waar PneuFood voor staat, lees je hieronder onze kernwaarden.
De waarden waar we voor staan en die we te allen tijde nastreven.

Kernwaarden

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, daarom werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers. Hierdoor leveren wij hoogwaardige pneumatische producten die voldoen aan de vereiste (hygiëne) voorschriften en veiligheidsnormen.

Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van pneumatische onderdelen en kunnen je daarnaast ook adviseren, door onze jarenlange ervaring in de pneumatiek. Hierdoor kunnen wij technische ondersteuning bieden en helpen bij het vinden van de meest geschikte oplossing in hetgeen u zoekt.

Betrouwbaarheid

Praatjes vullen geen gaatjes. Wij werken met korte lijnen en zeggen waar het op staat. Beloftes komen wij na en zullen altijd duidelijk en transparant zijn in onze communicatie.